Доставка

1. Доставката в ZAVIVKA.COM се извършва до 5 работни дни в зависимост от наличностите в нашия склад. ZAVIVKA.COM си запазва правото да удължи срока на доставка при следните причини : временна липса на наличност , натрупване на голям брой поръчки , ревизия и други причини, които налагат удължаване на срока на доставката. ZAVIVKA.COM работи с куриерска фирма ЕКОНТ.

2. Доставката в ZAVIVKA.COM е безплатна при поръчки над 90.00лв. При по-малка стойност на Вашата поръчка доставката Ви е фиксирана - 5.00 лева до офис на Еконт.

3. Плащането на поръчката се извършва чрез наложен платеж (означава наложен платеж по Закона за пощенските услуги) на куриера, т.е клиентът заплаща поръчаното от ZAVIVKA.COM на куриера, който му носи поръчката. Плащането се извършва само в български лева. Всички цени в сайта са с начислен ДДС.

4. Доставките се извършват от Понеделник до Петък в работни дни като преди да бъдат изпратени пратките нашите оператори звънят на посочения от Вас телефон за потвърждение на вашата поръчка. Поръчки НЕ се изпращат ако не ни бъдат потвърдени по телефон.

Нагоре